Luni , 8 Iulie 2019

Ultima zi pentru voucherele Rabla

Sălăjenii care au beneficiat de vouchere în cadrul celei de-a doua sesiuni de înscriere în programul Rabla pentru electrocasnice le-au mai putut folosi doar astăzi. Ministerul Mediului a anunțat, însă, că din 15 iulie, va debuta o a treia sesiune de înscriere, în care vor fi puse la bătaie voucherele care au fost rezervate, dar nu a fost folosite în sesiunea a doua. Un astfel de voucher expiră în 15 zile.

 

Înscrierile persoanelor fizice se realizează prin intermediul aplicaţiei electronice pe pagina web a Administraţiei Fondului pentru Mediu.

În acest an, prin intermediul programului Rabla pentru electrocasnice, românii își pot cumpăra cu ajutor de la stat televizoare, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare și aparate de aer condiționat fixe sau portabile.

Cei interesați să își schimbe electrocasnicele uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic pot opta pentru vouchere cu valori cuprinse între 200 și 400 de lei. Pentru a putea beneficia de voucher persoana fizică trebuie să ofere la schimb un electrocasnic din aceeași categorie, cu excepția mașinilor de spălat vase, unde se poate oferi orice alt electrocasnic participant în program.

Bugetul total alocat în 2019 pentru acest program este de 40 milioane de lei.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
17 Ianuarie 2020
Citeşte mai mult