Miercuri , 19 Iunie 2019

Trofeul Electricianului, la Zalău

Zalăul găzduieşte în aceste zile cea de-a 40-a ediţie a Trofeului Electricianului, cel mai important concurs profesional din domeniu. Competiţia organizată de Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord, parte a Grupului Electrica, reuneşte peste 100 de specialişti din şase judeţe ale României, care se întrec în şapte meserii. Trofeul Electricianului reprezintă un test profesional contra-cronometru şi o excelentă pregătire pentru momentele dificile din activitatea de zi cu zi. Cei mai buni electricieni se vor califica la etapa naţională a concursului, ce va avea loc la Iaşi.

Deschiderea manifestării a avut loc miercuri, 19 iunie, în sala festivă a Clădirii Transilvania, în prezenţa directorului general al Electrica Transilvania Nord, Emil Merdan, a directorului Sucursalei Zalău, Ovidiu Ardelean, a vicepreşedintelui Federației Naționale a Sindicatelor din Electricitate UNIVERS, Marius Lobonț, şi a reprezentanţilor autorităţilor locale şi judeţene.

“În fiecare an, SDEE SA, împreună cu Federația Univers organizează acest concurs pe teme profesionale, concurs care permite profesioniștilor din cadrul societății să-și demonstreze cunoștințele și abilitățile de care dispun în domeniul în care activează. În contextul socio-economic actual, al procesului de transformare a societății noastre, cât și pe fondul schimbărilor de natură legislativă și de reglementare ce au loc, rolul nostrum, al specialiștilor din sectorul energetic – de a asigura continuitatea în alimentarea cu energie electric, dar și calitatea energiei electrice distribuite pentru comunitatea în care trăim – este fundamental și reprezintă o provocare continuă”, a declarat Ovidiu Ardelean, dirrectorul Sucursalei Zalău.

Trofeul Electricianului are o lungă tradiţie şi a rămas în atenţia angajaţilor ca o portunitate în care îşi pot măsura talentul şi priceperea, dar şi o bună ocazie de a-şi cunoaşte mai bine colegii din întreaga ţară şi de a învăţa din experienţa acestora.

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei