Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Vineri , 6 Septembrie , 2019

TIPS&TRICKS: Cele mai HOT TENDINȚE vestimentare pentru bărbați în această toamnă

de REDACTIA

 

Tocmai ai realizat faptul că toamna se apropie cu pași repezi, iar vara este pe final? Fii fără grijă! Deși uneori poate părea o sarcină descurajantă pentru bărbați, alegerea garderobei pentru toamnă nu trebuie să te neliniștească. Vei găsi în acest ghid de stil tot ce ai nevoie pentru a-ți alege ținutele potrivite oricărei ocazii din următorul sezon.

 

La birou

Un stilul atent alcătuit nu trebuie să fie incomod sau inconfortabil. Noile produse vestimentare folosesc țesături și materiale confortabile pentru ca tu să te poți simți bine pe tot parcursul zilei și pentru a te putea face față cu brio unei zile aglomerate.

În cazul în care ai un job de birou și îți petreci intervalul 9 - 5 în interior, poți miza pe o cămașă smart în completarea căreia poți alege dintr-o varietate de pantaloni pentru bărbați în diferite culori și modele. Pantalonii pentru birou trebuie atent aleși pentru a nu lăsa impresia unui look prea relaxat, dar care îți confere pe parcursul zilei confortul de care ai nevoie.

În ceea ce privește încălțămintea, poți alege cu încredere o pereche de pantofi sport minimaliști din piele - îți vei păstra picioarele odihnite și relaxate, profitând totodată de un aspect sofisticat. 

Ca aspectul să fie complet, ce zici de o geantă pentru birou care să îți poată cuprinde toate documentele de care ai nevoie, dar care nu te va incomoda în birou? Toamna aceasta încearcă să renunți la rucsacul voluminos și păstrează-l pentru ieșirile în parc sau la sala de sport. 

 

În weekend

Chiar dacă ai în plan doar o ieșire cu băieții sau o seară de jocuri, asigură-te că nu pleci de acasă fără un stil atent studiat și o ținută care să te definească. Având în vedere că ne-am obișnuit cu vremea imprevizibilă a toamnei, cu siguranță vei vrea să optezi pentru o încălțăminte confortabilă și rezistentă la apă pentru a fi pregătit pentru orice surpriză atmosferică.

În weekend te poți orienta spre un look retro, adăugând o glugă și un rucsac voluminos pentru mai multă personalitate. În timp ce toți prietenii tăi vor fi în blugi, alege o pereche de pantaloni smart pentru a te distinge în mulțime. 

 

La întâlnire

Am ajuns și la subiectul fierbinte al unei întâlniri cu aleasa inimii tale. Vrei să o inviți în oraș, dar nu ai idee cu ce să te îmbraci? Mizează în această toamnă pe o formulă simplă care se transformă într-un pariu sigur atunci când adaugi câteva elemente de efect.

Adaugă tricoului și pantalonilor de zi cu zi o nuanță de stil, alegând o jachetă cu aspect luxos și încălțăminte elegantă. Recomandarea noastră? Cizmele Chelsea- sunt din nou în tendințe și te ajută fără mari probleme să îți pui valoare orice pereche de pantaloni.  

 

Așadar, chiar dacă ne vor lipsi cu siguranță razele strălucitoare ale soarelui și cerul senin, vom putea profita de briza răcoroasă a lunilor de toamnă pentru a adăuga noi articole de îmbrăcăminte și accente de personalitate vestimentației noastre.

 

sursa foto: shutterstock.com