Marţi , 11 Iunie 2019

Serviciul Paşapoarte, activitate suspendată la Şimleu Silvaniei

 Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Sălaj anunţă că în perioada 26 iunie - 31 octombrie se suspendă activitatea și programările online pentru punctul mobil de lucru din Șimleu Silvaniei.

Preluarea cererilor privind eliberarea pașapoartelor se face la sediul din Zalău, la două ghișee, unul din ele fiind rezervat programărilor on-line. La un al treilea ghișeu se realizează eliberarea pașapoartelor. Ghișeele funcționează luni, între orele 8.30-18.30 și de marți până vineri, între orele 8.30-16.30.

De menţionat că este operațională platforma pentru programarea online a solicitanților de pașapoarte simple, indiferent de tip, disponibilă la adresa www.epasapoarte.ro. Plata taxelor pentru eliberarea pașapoartelor se poate face la unitățile CEC Bank sau Trezorerie, dar și la Poșta Română, online sau prin virament bancar, cu ordin de plată. Pașapoartele pot fi primite la adresa de domiciliu, prin curier, sau pot fi ridicate de la Serviciul Pașapoarte din reședințele de județ sau de la ambasade.

Mai multe detalii privind documentele necesare, modalităţile de plată a taxelor, procedura şi condiţiile în care se fac programările online pot fi obţinute pe pagina web a Instituţiei Prefectului - Judeţul Sălaj, www.sj.prefectura.mai.gov.ro, la secţiunea dedicată Serviciului public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple, pe pagina de internet www.epasapoarte.ro la secţiunile acte necesare şi programare-instrucţiuni, precum şi pe pagina de internet a Direcţiei Generale de Paşapoarte www.pasapoarte.mai.gov.ro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei