Marţi , 19 Februarie 2019

Scrisoare de mulțumire pentru polițiștii din Surduc

 

O femeie din județul Harghita a sesizat Poliția, în 6 februarie, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că din locuința pe care o deține în satul Tihău, i-au dispărut mai multe bunuri. Femeia a reclamat că în intervalul 20 ianuarie-6 fenruarie, persoane necunoscute i-au pătruns prin efracție în casă și garaj, și au sustras mai multe bunuri, printre care un hidrofor, un aparat de sudură, flexuri, mașini de găurit, mașini de șlefuit, circulare electrice, o motocositoare. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 10.000 de lei.

La o zi de la sesizarea faptei, verificările efectuate de către polițiștii din cadrul Postului de Poliție Surduc au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 ani din Mirşid, Năpradea şi Someş Odorhei, prejudiciul fiind recuperat în proporție de aproximativ 90% și restituit părții vătămate.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru furt calificat și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a acestora.

Luni, 18 februarie, soțul femeii a transmis un mesaj către Poliția sălăjeană, prin care le mulțumește oamenilor legii pentru operativitatea de care au dat dovadă în soluționarea cazului lor.

”Nu de multe ori polițiștii sunt acuzați că nu-și fac datoria! Ei, eu nu pot să spun acest lucru și pe această cale țin să aduc mulțumirile mele echipei din cadrul inspectoratului-Postul de Poliție Comunală Surduc, respectiv Parna Sorin Dan și Fazacaș Radu, ce mi-au readus zâmbetul pe buze și fericirea pe chip. De fericire am uitat să mă prezint, sunt C. Sandu,  din Harghita, proprietarul bunurilor din casa situată în satul Tihău, comuna Surduc, județul Sălaj, ce au fost subtilizate într-un mod barbar, prin distrugerea proprietății de către patru indivizi ai căror loc e după gratii. Tot ce era acolo era rodul muncii familiei mele, iar să vezi că niște oameni certați cu legea îți iau totul fără pic de bun simț, e frustrant și te face să te întrebi dacă mai există dreptate pe pământ. Și există! Când mi-am pierdut orice speranță, la doar o zi după ce mi-au spart casa, polițiștii m-au chemat pentru a-mi returna aproape toate bunurile. Frumos! Le mulțumesc! Instituţia poate fi mândră de așa angajați destoinici dedicați datoriei, față de noi și cu simțul responsabilității funcției pe care o ocupă. Mulțumesc încă o dată! Cu respect, C. Sandu“, a scris harghiteanul.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

21 Noiembrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Săgetător
21 Noiembrie 2019
Citeşte mai mult