Luni , 15 Aprilie 2019

Sălajul, gazdă a Olimpiadei Satelor din Transilvania

Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Gheorghe Șincai” Bobota și Primăria comunei Bobota a organizat în perioada 12-14 aprilie, Concursul Interjudețean de Matematică pentru clasele a IV-a-a VIII-a "Olimpiada satelor din Transilvania".
La concurs au participat 132 de elevi din școlile satelor și comunelor județelor Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sibiu și Sălaj. Din Comisia științifică au făcut parte profesori de la Universitatea ”Babeş-Bolyai” ClujNapoca.
Festivitatea de deschidere a avut loc, vineri, 12 aprilie, ora 18, în Sala Porolissum a Consiliului Județean Sălaj, pentru a doua zi să se desfășoare proba scrisă la Școala Gimnazială "Gheorghe Șincai” Bobota, urmată de premierea elevilor, la Căminul Cultural din localitate.
Elevii sălăjeni au obținut un premiul al III-lea (Rad Paula Cristina, clasa a VII-a, Școala Gimnazială Preoteasa, prof. Blaga Claudia) și două mențiuni (Sabou Sara Maria, clasa a VI-a, Școala Gimnazială Valcău de Jos, prof. Blaga Claudia și Vaida Dacian Marian, clasa a IV-a, Școala Gimnazială ”Gheorghe Șincai” Bobota, învățătoare Sabou Elena).

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

14 Decembrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Balanţă
14 Decembrie 2019
Citeşte mai mult