Marţi , 3 Septembrie 2019

Mătănii pe post de pedeapsă

Pe pagina de Facebook a Asociaţiei "Inimioare fericite", un ONG care funcţionează pe lângă Mănăstirea Bobota din judeţul Sălaj, a fost postată, săptămâna trecută, o filmare în care mai mulţi copii sunt puşi să execute 20 de mătănii, închinându-se şi mai apoi, îngenunchind şi sărutând cimentul.

 

În tot acest timp, ei sunt instruiţi de către un reprezentant al asociației cum să se comporte la liturghia de duminică şi avertizaţi să rămână acasă ori să îşi pună scutec dacă nu se pot abţine de la a merge la toaletă pe parcursul celor două ore ale slujbei. Pentru că doi dintre copii par să nu fie atenţi la indicaţiile pe care le dă, reprezentanta ONG-ului îi pedepseşte punându-i să facă mătănii suplimentare.

 

După ce filmarea a devenit virală, cei de la ONG au șters postarea de pe contul de Facebook. Polițiștii sălăjeni s-au autosesizat, însă, și în urma verificărilor efectuate au stabilit că faptele s-au petrecut în localitatea sătmăreană Tășnad, motiv pentru care cazul nu este de competența IPJ Sălaj.

Și cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sălaj au demarat o anchetă. Potrivit directorului instituției, Violeta Milaș, doi reprezentanți ai Direcției s-au deplasat în cursul zilei de luni, la Bobota, pentru a face verificări.

Asociaţia "Inimioare fericite" sprijină circa 150 de copii proveniţi din familii defavorizate din sate ale judeţelor Sălaj, Cluj şi Satu Mare.

Comentariile celorlalți

AICI pe 12.09.2019 la 11:22
OK!!
Eu pe 03.09.2019 la 10:05
Asa se cresc copii Zombi, si pupatori de mosti cu creierii spalati!
Rusine sa va fie!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

19 Ianuarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Rac
19 Ianuarie 2020
Citeşte mai mult