Joi , 11 Aprilie 2019

Laborator de științe inaugurat la Școala Gimnazială „Marcus Aurelius” Creaca

Elevii Școlii Gimnaziale „Marcus Aurelius” Creaca au, începând de joi, 11 aprilie, un laborator de științe nou, renovat și dotat cu aparatura și materialele necesare derulării orelor de științe. Ca urmare a proiectului „Laboratorul de vise”, derulat de membrii Clubului Impact LEGO de la Colegiul Național „Silvania” Zalău, elevii școlii din Creaca vor putea să își desfășoare lecțiile practice de chimie, fizică și biologie în noul laborator, astfel încât să poate pătrunde mai ușor tainele acestor științe.
 
Inițiativa voluntarilor de a moderniza un laborator se dorește a fi o soluție pentru slaba dezvoltare a competențelor practice în domeniul științelor naturii a elevilor școlilor gimnazile din mediul rural. Proiectul a putut fi derukat și finalizat și datorită ajutorului acordat de oameni inimoși, care au înțeles că pentru a dota un laborator nu e suficientă doar dorința și munca membrilor Clubului Impact LEGO. Dorim să le mulțumim și pe această cale și de asemenea mulțumim comunității pentru suportul acordat și în anii precedenți la activitățile derulate de membrii Clubului IMPACT LEGO de la Colegiul Național „Silvania” Zalău . Cu ajutorul dumneavoastră, clubul a reușit să își atingă obiectivele an de an și să ducă cu succes la bun sfârșit proiectele propuse până în acest moment. Mai multe informații despre aceste proiecte și despre activitățile noastre găsiți pe pagina de Facebook a clubului-IMPACT LEGO CNS.
 
Mișcarea de tineri IMPACT este un club de voluntariat care identifică probleme reale din comunitate și găsește soluţii creative pentru rezolvarea lor. Programul Impact este iniţiat de către Fundația Noi Orizonturi, iar  misiunea acestuia  este de a promova modele de educație prin experiență de calitate și învățare prin proiecte în folosul comunității. Clubul Impact LEGO activează în cadrul Colegiului Național „Silvania” și la ora actuală numără 42 de voluntari, coordonați de doamna profesoară Iulia Florian și Meda Morariu.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

14 Decembrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Săgetător
14 Decembrie 2019
Citeşte mai mult