Luni , 24 Februarie 2020

Începe înscrierea în clasa pregătitoare

Potrivit calendarului înscrierilor în clasa pregătitoare, în 25 februarie se afişează, la sediul unității de învățământ și al inspectoratului școlar și pe site-ul acestora,  programul de completare a cererilor tip de înscriere în învățământul primar.

Între 4 martie – 23 martie e programată completarea de către părinți/ tutori, online sau la unitatea de învățământ la care solicită înscrierea copiilor, a cererilor-tip de înscriere.

Procesarea acestora, cu ajutorul aplicației informatice, și repartizarea la școala de circumscripție a copiilor ai căror părinți au solicitat acest lucru în cererea-tip de înscriere se va face în 26 martie.

Între 27 - 30 martie va avea loc procesarea, la nivelul unităților de învățământ, pe baza informațiilor din cererile-tip de înscriere și din documentele depuse de părinți a cererilor prin care se solicită înscrierea la o altă unitate de învățământ decât școala de circumscripție, pe locurile rămase libere. În 31 martie cererile vor fi procesate de către Comisia națională și se va face repartizarea la școala de circumscripție a copiilor ai căror părinți au solicitat înscrierea la o altă unitate de învățământ decât școala de circumscripție, dar nu au fost admiși din lipsă de locuri și care au exprimat în această fază opțiunea pentru înscrierea în școala de circumscripție.

În 1 aprilie se vor afişa în unitățile de învăţământ şi pe site-ul inspectoratului şcolar a candidaţilor înmatriculaţi, a numărului de locuri rămase libere şi a listei copiilor neînscrişi după prima etapă.

A doua etapă de înscriere în învăţământul primar va începe în 22 aprilie , fiind destinată copiilor care nu au fost cuprinși în prima etapă de înscrieri.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

05 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Rac
05 Aprilie 2020
Citeşte mai mult