Vineri , 24 Mai 2019

Încep lucrările la centrul de zi pentru copii

Primăria municipiului Zalău a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru reamenajarea Punctului Termic 17, clădire în care va funcționa un centru de zi pentru copii.
Imobilul de pe Aleea Torentului, care se află într-o stare avansată de degradare, va fi modernizat și recompartimentat astfel încât, la finalizarea investiției, centrul de zi va avea la parter 3 săli pentru cursuri, din care o sală dotată ca laborator de limbi străine, o sală de mese, o sală multi-funcțională, toalete, iar la etaj vor fi două birouri. 
Spațiile vor fi dotate cu mobilier, echipamente IT, veselă. Astfel vor fi create condiții de derulare a activităților cultural – recreative după finalizarea orelor de școală pentru maxim 100 copii/zi, majoritatea proveniți din comunitatea urbană marginalizată. Curtea va fi amenajată ca spațiu verde cu un loc de joacă pentru copii.
Investiția în valoare totală de 3,3 milioane de lei este asigurată în proporție de 85% din fonduri europene cu finanțare nerambursabilă, 13% reprezintă bani de la bugetul de stat, iar două procente, contribuția proprie a municipalității. Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni și vor fi executate de SC Tacon SRL din Zalău.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei