Luni , 10 Iunie 2019

Hoț de mașini la 16 ani

În timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Sărmășag au efectuat vineri, 7 iunie, semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism înmatriculat în Franța, care circula pe direcția Chieșd-Sărmășag.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a accelerat moment în care a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-o poartă de acces. Din autoturism au coborât trei persoane care au fugit spre pădure în direcția localității Derșida. Polițiștii i-au prins în scurt timp, iar în urma legitimării au stabilit că este vorba despre trei adolescenți, doi de 16 ani și unul de 17 ani, toți din comuna Bobota.
Din probatoriul administrat s-a stabilit că autoturismul a fost condus de unul dintre adolescenții de 16 ani și a fost sustras în noaptea de 6 spre 7 iunie, din localitatea Halmeu, județul Satu Mare. Mai apoi, tinerii au montat pe autoturism plăcuțe de înmatriculare false.
Cei în cauză au fost predați polițiștilor sătmăreni în vederea documentării activității infracționale.
În paralel cu ancheta polițiștilor de la Satul Mare, polițiștii din Sălaj continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, fapte prevăzute de Codul Penal.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei