Marţi , 3 Septembrie 2019

Hai la teatru!

Asociația ProTeatru continuă seria spectacolelor desfășurate la Curtea Artiștilor și în luna septembrie. Astfel, zălăuanii vor avea ocazia să ia parte la 3 piese care să le alimenteze apetitul pentru teatru, iar ca o noutate, la patru ateliere de teatru dedicate adulților.

Activitatea asociației ProTeatru nu se oprește odată cu începutul toamnei și al anului școlar. Iubitorii de teatru vor putea participa în continuare la spectacolele organizate în Curtea Artiștilor. În luna septembrie publicul zălăuan va putea participa în fiecare zi de miercuri, la 4 spectacole de teatru, în cadrul cărora vor urca pe scenă artiști talentați. Toate spectacolele vor avea loc în Curtea Artiștilor, iar prețul unui bilet la spectacolele pentru adulți este de 20 lei.

 

Programul include spectacolul pentru copii “Micul Prinț”, în 4 septembrie, piesa ”Te vreau, acum!”, în 11 septembrie, ”Cine pleaca primul pierde”, pusă în scenă în 18 septembrie, și ”A fost doar un vis – one woman show”, în 25 septembrie,

Luna septembrie vine și cu surprize pentru public. Astfel, organizatorii s-au gândit să le ofere oamenilor posibilitatea de a se implica activ și de a participa la ateliere de teatru. Se vor organiza 4 workshop-uri dedicate adulților, fiecare dintre aceste ateliere având activități diferite și specifice, în cadrul cărora oamenii vor afla istoria teatrului și rolul lui secolul vitezei, tainele teatrului, dar vor exista și părți practice unde adulții vor dobândi sau își pot îmbunătății calitățile actoricești, își vor exersa dicția și își vor da frâu liber imaginației.

Pentru a lua parte la aceste ateliere gratuite, finanțate nerambursabil de către Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, doritorii pot să se înscrie online, completând un formular pe pagina de facebook Pro Teatru.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Gemeni
17 Ianuarie 2020
Citeşte mai mult