Luni , 13 Mai 2019

Grădinițe deschise în vacanță

În vacanţa de vară, mai multe grădiniţe îşi vor deschide porţile pentru a-i primi pe copiii ai căror părinţi merg la serviciu şi nu au cu cine să-i lase pe cei mici. Pentru asta, părinţii trebuie să completeze o cerere până cel târziu în 31 mai, altfel riscă să nu le fie primiţi copiii în grădiniţa dorită. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj au transmis tuturor unităţilor de învăţământ preşcolar că primirea preşcolarilor pe perioada vacanţei este obligatorie, indiferent de numărul celor care solicită acest lucru. Cererile înregistrate vor fi centralizate în 7 iunie de către conducerea fiecărei grădinițe și vor fi comunicate celorlalte unități, în aceeași zi.

 

Grădiniţele cu program prelungit din municipiul Zalău vor fi deschise pe rând, pentru o perioadă de două săptămâni, după următorul calendar: 17 -30 iunie, Grădiniţa "Piticii Isteţi" și "Pinochio", 1-14 iulie, Grădinița nr. 12 și "Căsuța cu povești", 15-28 iulie, Grădiniţa "Dumbrava Minunată", 29 iulie-11 august,  Grădiniţa "Ion Creangă", 19-25 august, Grădinița "Voinicel" și 26-31 august, Grădinița Nr. 1 Zalău.

În Şimleu Silvaniei, Grădiniţa nr. 3 va fi deschisă în luna iulie, iar Grădiniţa nr. 2, în august. În celelalte două oraşe, Grădiniţa "Piticot" Cehu Silvaniei şi Grădiniţa "Prichindel" Jibou îi vor primi pe copii doar în luna iulie.

Grădinițele din Zalău care au grupe cu program prelungit și nu sunt planificate pentru asigurarea serviciului pe vară, vor desemna educatoare care vor desfășura activități cu preșcolarii în unitățile de învățământ deschise. Planificarea pe zile se stabilește de comun acord cu grădinița gazdă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Ianuarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Rac
26 Ianuarie 2020
Citeşte mai mult