Joi , 7 Februarie 2019

Firmele din județ au nevoie de peste 200 de angajați

Peste 200 de locuri de muncă sunt disponibile în județ în această săptămână, potrivit celor mai recente informații transmise de către reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sălaj. Nu mai puțin de 36 de companii din județ sunt în căutare de personal, majoritatea având nevoie de angajați cu studii medii.

În industria lemnului este nevoie de 67 de lucrători, în posturi de tâmplari, tapițeri, confecționeri prelucrător în industria textilă și muncitori necalificați. Alte 58 de posturi sunt puse la bătaie de către firmele din producție și prestări servicii, unde oferta cuprinde locuri de muncă pentru lăcătuși mecanici, vânzători, mecanici auto, automatiști, operatori calculator, dar și muncitori necalificați.

Cei care vor să lucreze în turism și industria alimentară pot alege între cele 13 locuri de muncă vacante, pentru construcții există 16 posturi, în timp ce în confecții sunt disponibile 39 de posturi. Oferta este completată de cele 34 de locuri de muncă din comerț.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei