Luni , 9 Septembrie 2019

Final de practică la IPJ Sălaj

Cei 28 de elevi ai școlilor de agenți de poliție “Vasile Lascăr” Cîmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca au finalizat stagiul de practică la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj.

Ei au efectuat stagiul de practică în perioada 16 mai-6 septembrie la Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, fiind repartizați în principal la structurile de ordine publică și rutieră, precum și la investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică, cazier, centrul de reținere și arestare preventivă. "Sub atenta îndrumare a tutorilor profesionali desemnați din rândul polițiștilor cu experiență, aceștia au aplicat cunoștințele dobândite în școală în domeniul apărării, respectării și promovării drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății publice și private, respectiv asigurarea ordinii și liniștii publice", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sălaj.
 
Potrivit sursei citate, utilitatea şi eficienţa stagiului de practică a fost dovedită prin implicarea activă a elevilor în activitățile operative, alături de polițiștii desemnați ca tutori profesionali. Un model de colaborare l-a constituit și echipa  formată din elevul Moldovan Marius de la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca și tutorele profesional  agentul şef de poliţie  Filip Ioan Viorel, din cadrul Biroul Rutier, care a dus la identificarea unei persoane faţă de care era dispusă măsura controlului judiciar și despre care se ştia că nu respectă obligaţiile stabilite prin ordonanţa procurorului şi continuă să comită infracţiuni.
 

Comentariile celorlalți

“Septimiu Muresan” Cluj Napoca pe 10.09.2019 la 22:43
Felicitări elevilor!!! Bravo Marius și tutorelui tău care și-a dat tot interesul sa se vadă rodul muncii lui prin modul acțiunii tale in identificarea persoanei in cauza!!!! Felicitări încă o data vouă Marius și Filip!!!!
Eroii pe 10.09.2019 la 05:51
Uite unde erau eroii națiunii romane ! Mai grețos și laudativ articol nu am văzut de mult .

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Rac
17 Ianuarie 2020
Citeşte mai mult