Luni , 6 Mai 2019

FCSB, a treia victorie la rând în fața Universității Craiova

Final tensionat la derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB! Directorul sportiv al oltenilor, Emil Pieleanu, a vrut să-și descarce nervii după eșecul echipei sale și a avut ceva de împărțit cu fostul jucător al echipei din Bănie, Andrei Vlad, dar și cu Olimpiu Moruțan, care s-au răfuit cu fanii înainte de intrarea spre vestiare. Oficialul gazdelor i-a adresat injurii portarului de la FCSB, iar incidentul nu a rămas fără urmări. Imediat, pe tunel s-a creat o învălmășeală între reprezentanți ai oltenilor și ai roș-albaștrilor. Man, Planic și Bălgrădean au fost cei care au făcut scut în fața coechipierilor lor, înainte ca altercația să fie aplanată de forțele de ordine din preajmă.

„Au fost nervi şi cam atât. A fost multă tensiune, încărcătură şi frustrare”, a explicat Man, cu referire la conflictul de la final.

Atmosfera a devenit încordată încă din startul partidei - la ieșirea de pe teren, Gnohere a fost apostrofat de spectatori și nu a dorit să rămână dator. Atacantul francez a turnat gaz pe foc după ce a comis un gest obscen la adresa celor care-l înjurau. Gnohere a ieșit accidentat după primul sfert de oră, din cauza unei accidentări.

Și Florin Tănase a inflamat spiritele - jucătorul de la FCSB a transformat penalty-ul din care trupa lui Mihai Teja a deschis scorul pe Oblemenco și s-a bucurat ostentativ în fața fanilor olteni.

Golul de 2-0 a adus însă tristețea în tribune. Denis Man a încheiat conturile, iar spectatorii au început să părăsească arena. După a treia victorie la rând în fața Universității Craiova, FCSB continuă să spere la câștigarea titlului de campioană.

Salajeanul TV

Meteo

21 Noiembrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Berbec
21 Noiembrie 2019
Citeşte mai mult