Duminică , 26 Mai 2019

Doi adolescenți au furat o mașină

Poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Investigaţii Criminale Cehu Silvaniei efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracţiunile de conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă, fapte comise în noaptea de 22 spre 23 mai, în localitatea Motiş.
 
Potrivit polițiștilor, în data de 23 mai, un bărbat din judeţul Maramureş, a sesizat Poliţia despre faptul că, în noaptea de 22 spre 23 mai, în timp ce se afla în vizită la o rudenie din localitatea Motiş, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul şi suma de 1.600 lei, bani care se aflau în autoturism.
Verificările efectuate de poliţişti au dus, vineri, 24 mai, la identificarea persoanlor bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre doi adolescenţi, de 16 ani, unul din judeţul Bihor şi unul din judeţul Maramureş. Din cercetări s-a stabilit că autoturismul a fost condus de adolescentul din Bihor. La momentul comiterii faptei, autoturismul se afla parcat în curte, dar neasigurat, cheile fiind în contact. Maşina a fost găsită pe raza localităţii Sălsig, din judeţul Maramureş, iar din bani a fost recuprată suma de 500 de lei.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă, fapte prevăzute de Codul Penal.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Septembrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
17 Septembrie 2019
Citeşte mai mult