Luni , 20 Mai 2019

Din Australia își caută familia din Zalău

Adoptată din Zalău în urmă cu 20 de ani, o tânără din Australia a făcut un apel pe rețelele de socializare, în speranţa că va da de urma familiei biologice. La scurt timp după ce a postat mesajul, cu ajutorul oamenilor de bine, românca a reușit să o găsească pe cea care i-a dat viață.

Tânăra care a fost înfiată în 1999, pe când avea doar doi ani, de o familie din Australia, a apelat la pagina de Facebook " Copiii niciodată uitaţi ai României" pentru a obţine informaţii care să-l ajute să-şi găsească rudele. În mesajul postat pe reţeaua de socializare, românca precizează că familia ei a locuit în Zalău, că la naştere a fost boteză Claudia, că pe mama ei o cheamă Lucreţia Banciu și că, din ce știe, mai are câțiva frați.

Tânăra spune că fiind la rândul ei mamă, are nevoie mai mult decât oricând să își cunoască rădăcinile românești. Cu ajutorul informațiilor pe care le-a făcut publice în postare și cu a unei fotografii mai vechi a mamei ei, în scurt timp a reușit să dea de urma mamei ei. Mai multe persoane i-au transmis că femeia locuiește în Ortelec și că mai are 11 copii.

Copiii români care nu au fost uitaţi niciodată” este un proiect în social media creat la începutul anului 2015, cu scopul de a ajuta reîntregirea familiilor despărţite la scurt timp după Revoluţia din 1989, într-o perioadă în care adoptarea copiilor români de către străini era un fenomen.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei