Miercuri , 13 Februarie 2019

Concert de jazz la Zalău

Zălăuanii sunt invitaţi la un recital de jaz de excepţie, susţinut de Bega Blues Band. Concertul va avea loc joi, 28 februarie, la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile. Ani de+a rândul, Bega Blues Band a fost declarată cea mai bună formaţie de blues jazz din România.

 

Formaţia timişoreană Bega Blues Band este cea mai longevivă şi titrată din ţară, deţinătoare a Diplomei de Excelenţă, acordată de Primăria Timişoarei şi de Consiliul Judeţean Timiş şi declarată cea mai bună formaţie de blues jazz din România, ani de-a rândul.

Formaţia Bega Blues Band, al cărei fondator a fost Béla Kamocsa, îşi continuă traiectoria artistică, la cotele cele mai înalte, aşa cum şi-a dorit cel care a înfiinţat-o. Johnny Bota şi Lică Dolga, cei care au mai rămas din trio-ul iniţial, au chemat alături de ei muzicieni din generaţii diferite, împreună cu care au participat la numeroase festivaluri, emisiuni radio şi TV din România şi din străinătate. Grupul este format din Maria Chioran – voce, Lucian Nagy – instrumente de suflat, Toni Kühn – claviaturi, Mircea Bunea – ghitară, Johnny Bota – bas, Lică Dolga – baterie. Valoarea grupului Bega Blues Band este atestată prin obţinerea Premiului de Jazz al Uniunii Compozitorilor şi al Fundaţiei Muzza pentru Cea mai bună formaţie a anului şi prin nominalizarea CD-ului „Zboina neagră – In memoriam Kamo” la Discul Anului.

În 28 februarie , Bega Blues Band cântă la Zalău, la Centrul de Cultură și Artă, iar zălăuanii vor avea ocazia să se bucure de  piesele incluse pe cel mai recent album, în curs de apariţie, Mall Blue.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

19 Octombrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Gemeni
19 Octombrie 2019
Citeşte mai mult