Miercuri , 20 Martie 2019

Claudiu Belu, transferat la FCSB

Claudiu Belu (25 de ani), noul transfer al celor de la FCSB, „a intrat din prima în gura” finanțatorului Gigi Becali. Fundașul dreapta, care se află în ultimele șase luni cu Astra Giurgiu și care poate semna cu orice club, a fost marți, la prânz, la Palatul lui Becali, din Aleea Alexandru, pentru a parafa noul contract. Îmbrăcat într-o ținută sport, Belu a fost criticat de omul de afaceri încă din prima sa zi oficială la gruparea roș-albaștrilor. „Am acum un jucător care nu îşi leagă şireturile la pantofi şi îşi ţine pantalonii foarte jos. Mă şi întreb cum poate să meargă cu pantalonii ăia şi cum de nu-i cad pantofii din picioare? E mai „modernizat” aşa. E ăsta de l-am luat acum, Belu! Da, l-am luat. A semnat!”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Becali a mai precizat că noul fundaș dreapta al echipei i-a precizat că s-a lăsat de fumat și că va avea o viață extrasportivă model. „A terminat-o cu viaţa aia extravagantă. Nu mai fumează de o săptămână. Mi-a promis asta şi îl cred. Nu mai are treabă cu cluburile şi cu femeile. Acum are o femeie, nu femei cum avea înainte”, a mai spus Becali.

Sfatul primit de Claudiu Belu din partea lui Gigi Becali

Gigi Becali i-a trasat deja primele sarcini lui Claudiu Belu. Omul de afaceri i-a spus jucătorului să lase cluburile de noapte și să pună distracția pe locul al doilea în cazul în care vrea să se realizeze. „I-am zis că în doi-trei ani poate să ajungă milionar. Joacă bine la FCSB, devine titular, ajunge și la națională și prinde un contract afară foarte bun. De acum, totul depinde de el și de cât de serios va fi. Trebuie să se adapteze dacă vrea să reușească”, a spus Gigi Becali.

Salajeanul TV

Meteo

16 Decembrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei