Marţi , 5 Martie 2019

Chipuri şi tipuri. Vizibilitate și opacitate - femeia în satul tradițional

O expoziţie de fotografie inedită îşi aşteaptă publicul la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj. Joi, 7 martie, sala „Dialoguri europene” va găzdui vernisajul expoziției “Chipuri şi Tipuri. Vizibilitate și opacitate - femeia în satul tradițional” , o colecţie de poze care surprind expresivitatea ţărăncii din satul sălăjean de altădată.

 

Expoziţia foto “Chipuri şi Tipuri. Vizibilitate și opacitate - femeia în satul tradițional” aduce în fața privitorilor chipuri şi portrete de femei în vârstă din satele sălăjene în care Camelia Burghele a întreprins cercetări etnografice de teren.

Portretele femeilor intervievate de-a lungul anilor surprind expresii feminine care generează o tipologie vastă, proprie țărăncii din satul tradițional și marchează un bun punct de pornire pentru o discuție referitoare la vizibilitatea și opacitatea femeii în satul de altădată.

Vernisajul expoziției este programat joi, 7 martie 2019, ora 16.45, sala „Dialoguri europene” de la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Octombrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei