Marţi , 26 Februarie 2019

Caravana UBB poposește în Sălaj

Caravana Universității “Babeș-Bolyai” ajunge miercuri, 27 februarie, la Zalău, Șimleu Silvaniei și Jibou, pentru a prezenta viitorilor absolvenți de liceu o parte din oferta educațională a prestigioasei instituții de învățământ superior și a oportunităților pe care le oferă Clujul pentru viitorii studenți.

Potrivit unui comunicat de presă al Organizaţiei Studenţilor din Universitatea ,,Babeş-Bolyai”, întâlnirile vor avea loc la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai”, în intervalul orar 9-11, Colegiul Național „Simion Bărnuțiu” din Șimleul Silvaniei, de la ora 12, și Liceul Teoretic „Ion Agârbiceanu” din Jibou, de la ora 13. „Prezentările fac parte din proiectul Caravana UBB al Organizației Studenților, proiect aflat la a șasea ediție și care presupune expunerea ofertei de studiu a Universității în cât mai multe licee din țară. Anul acesta, Caravana ajunge în peste 100 de licee din 31 de orașe, atât din zona Transilvaniei, cât și a Banatului sau Moldovei”, precizează sursa citată.

Organizaţia Studenţilor din Universitatea ,,Babeş-Bolyai” este structura ce are ca scop apărarea drepturilor și intereselor studenților universității, precum și organizarea de proiecte în beneficiul studenților și al universității, și reunește studenți din toate facultățile UBB.

Universitatea Babeș-Bolyai” este cea mai mare instituție de învățământ superior din România, cu aproximativ 38.000 de studenți. A fost inclusă în diferite topuri internaționale ale universităților pe poziții importante, fiind clasată drept cea mai prestigioasă universitate din țară. Cuprinde 21 de facultăți cu specializări diferite, de la Matematică-Informatică, Biologie și Geologie, Chimie, Fizică, Științe Economice, la Drept, Litere, Psihologie, Sociologie, Teatru și Televiziune.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Octombrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei