Joi , 21 Februarie 2019

Artiști sălăjeni, la un festival în Satu Mare

 

Un ansamblu vocal-instrumental al Școlii Populare de Arte și Meserii, secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj (CCAJS), va participa vineri, 22 februarie, ora 17, la Casa Meșteșugarilor din Satu Mare la Festivalul de muzică populară, tradiții și obiceiuri „Cântă și încântă de Dragobete” organizat de Școala de Arte Satu Mare, alături de Ansamblul vocal-instrumental  „Doina Codrului” și solista Ana Holdiș Pop. 

Programul spectacolului Școlii Populare de Arte și Meserii a CCAJS  va fi susținut de orchestra Ansamblului folcloric „Meseșul” al CCAJS, dirijor prof. Dorel Ciobanu; clasele de dans popular, instructori Doina și Anghel Dușcaș; soliștii vocali Denisa Blaga și Andrei Gaidoș, clasa de canto popular, prof. Cristian Moldovan; Vlad Biriș, clasa de vioară, prof. Ionuț Albert; Mateș Ispas și Andrei Torge, clasa de instrumente de suflat, prof. Grigore Grigoruț.

Școala Populara de Artă Zalău s-a înființat la 1 septembrie 1974.  Din 1 octombrie 2010, Școala Populară de Arte și Meserii este secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

19 Octombrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Balanţă
19 Octombrie 2019
Citeşte mai mult