Vineri , 11 Octombrie 2019

Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice

 Municipiul Zalău se află pe harta participanților la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice! Evenimentul, organizat pentru prima dată în 2018, are scopul de a promova colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Zălăuanii au ocazia să scape gratuit de acestea în cadrul campaniei care se desfăşoară în perioada 12-18 octombrie.

 

Protejează-ți sănătatea şi mediul în care trăieşti! Participă la acțiunea de colectare a deşeurilor electrice şi electronice din Municipiul Zalău! Organizatorii campaniei, autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Sălaj, oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ,  organizatorii încercând să atragă atenţia cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Adună aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosești, dar continui să le ții în casă și vino cu ele la unul dintre punctele de colectare provizorii ce vor fi disponibile sâmbătă, 12 octombrie, între orele 09.00-16.00, în  cartierul Porolissum, lângă PECO; în cartier Brădet, lângă Codiflor; în cartierul Dumbrava, lângă Piaţă; în Centrul de Colectare, pe strada Fabricii nr. 30B.
Dacă nu ai cum să transpor
ți singur deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare,  în perioada 12-18 octombrie Serviciul Local de Colectare asigură preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție. Tot ce trebuie să faci este să suni gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 9.00-17.00, și să faci o programare. 

Va exista şi o tombolă pentru cei care se implică în această campanie de reciclare.

Extragerea va avea loc în data de 18 octombrie, la ora 15.00,  la Centrul de Colectare de pe strada Fabricii Nr. 30B. Puteţi câştiga un aspiratoare, un mixere, blendere şi fiare de călcat.

Vizitează www.colecteaza.ro sau sună gratuit la TelVerde 0800 444 800, pentru mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice. Alege să respecți comunitatea din care faci parte, legea și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!

 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei