Miercuri , 18 Octombrie 2017

Ziua Europeană de luptă împotriva traficului de persoane, marcată de elevii din judeţ

 Elevii din judeţul Sălaj au marcat Ziua mondială de luptă împotriva traficului de persoane. Ei au atras atenţia asupra acestui flagel printr-un Flash-mob desfăşurat în toate cele patru oraşe ale judeţului, care a adunat aproximativ 2.000 de elevi.

Flash-Mob-ul intitulat „Nu ești de vânzare - Alege pentru binele tău!" a fost o acțiune organizată și desfășurată de către CJRAE Sălaj. La acest eveniment au participat elevi din toate unitățile de învățământ din Municipiul Zalău, precum și din localitățile Jibou, Cehu Silvaniei și Șimleu Silvaniei. Elevii au fost coordonați de către consilierii școlari. „Activitatea de astăzi a finalizat cea de a şaptea ediţie a proiectului Nu eşti de vânzare, alege pentru binele tău, o activitate care s-a desfăşurat în toate şcolile din Zalău, Şimleu Silvaniei, Cehu Silvaniei şi Jibou. Elevii, alături de dascălii care au coordonat activităţile, au „îngheţat” timp de patru minute pentru a lua atitudine împotriva acestui flagel care este traficul de fiinţe umane. Astfel, am încercat noi, cei din şcolile din judeţul Sălaj, să luăm atitudine împotriva acestui flagel. Activitatea este una de final a întregului proiect deoarece s-au desfăşurat foarte multe activităţi în care noi am promovat în şcolile noastre ceea ce urmează să se întâmple, am realizat pancarte, am încercat să ne mobilizăm, să selectăm cât mai mulţi elevi şi consider că a fost o activitate de succes”, a precizat Aniela Lung, consilier şcolar al CJRAE Sălaj.

În această acţiune s-au mobilizat aproximativ 2.000 de elevi de la unităţile de învăţământ din Zalău,  Şimleu Silvaniei, Jibou şi Cehu Silvaniei. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei