Joi , 17 Mai 2018

Zilele Zalăului găsesc strada Simion Oros deschisă traficului

 Din luna iulie, strada Simion Oros, situată în zona centrală a municipiului Zalău, va fi redeschisă circulației, conform unui răspuns oficial transmis de Primăria Zalău la solicitarea Sălăjeanul Tv.  

Până în prezent, la obiectivul de investiții „Refacere acoperire Valea Zalăului necesară finalizării obiectivului de investiții - Amenajare parcare și amenajare peisagistică pentru piața agroalimentară din zona centrală” s-au executat lucrări de betonare a malurilor Văii Zalăului, după care s-a realizat o grindă de supraînălțare a malului și s-a început realizarea suprastructurii prin montarea grinzilor prefabricate care acoperă Valea Zalăului. Restricționarea circulației (n.r. pe strada Simion Oros) a început la data de 12 februarie, iar „Termenul de finalizare al lucrărilor de acoperire a Văii Zalăului este 15 iunie. După finalizarea și recepționarea acestor lucrări, se vor continua lucrările aferente investiției de amenajare a parcării și amenajare peisagistică pentru piața agroalimentară din zona centrală care vor începe cu asfaltarea străzii Simion Oros. Precizăm că la începutul lunii iulie anul curent se va putea redeschide traficul pe Str. Simion Oros, urmând a se realiza și restul lucrărilor din contract: amplasare mobilier stradal, plantare vegetație, marcaje, etc”, se arată în răspunsul Primăriei Zalău. 
Așadar, conform termenului asumat de municipalitate, Zilele Zalăului vor găsi strada Simion Oros deschisă traficului, iar lucrările ce vor continua să fie realizate nu vor bloca accesul mașinilor în zonă.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei