Joi , 5 Septembrie 2019

Zilele Siguranței Rutiere

Și în acest an, organizatorii evenimentului “Zilele Siguranţei Rutiere” au pregătit o serie de jocuri educativ-distractive atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Manifestarea ce se va desfăşura sâmbătă, 7 septembrie, pe Platoul de Marmură din Zalău, va reuni întrega familie, copii, adolescenţi şi adulţi, demonstrând într-o manieră interactivă şi neconvenţională importanţa regulilor de siguranţă rutieră.

 

Ediţia din acest an integrează jocuri, concursuri şi activităţi interactive care vor ajuta participanţii de toate vârstele să înţeleagă regulile de bază ale siguranţei rutiere. Bicicliștii cu vârste între 4 și 11 ani sunt așteptați să se alinieze la startul traseului pe două roți, dar și să se transpuna în lumea circuitului de masini, lându-se la întrecere și testându-si rezistenta fizica la circuitul digital de mașini. Și pentru că distracția pentru cei mici nu are limite, aceștia se vor putea bucura de spectacole cu baloane gigant, un tobogan gonflabil, zone dedicate pentru pictura pe fata sau colorat, toate activitatile fiind atent coordonate de personal pregatit.

Pe cei mai mari dintre participanți îi așteaptă simulatoarele de ultima generatie, în care se vor putea bucura de senzatia unica de a parcurge traseul Transfagarasan pe doua roti sau vor putea simti adrenalina zborului printre nori cu ajutorul realitatii virtuale;

Punctul culminant al evenimentului este la ora 14 :00, când va începe un spectacol de muzica si dans pe ritmuri de hip-hop, rock&roll, vals si muzica traditionala.

Evenimentul Zilele Sigurantei Rutiere Michelin de la Zalau este realizat în parteneriat cu Politia Municipiului Zalau si Primaria Municipiului Zalau.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
17 Ianuarie 2020
Citeşte mai mult