Vineri , 12 Octombrie 2018

Zânele Dace sărbătoresc 14 ani de existență printr-un eveniment cultural

Grupul de reconstituire istorică Nimfele Dace” va sărbători 14 ani de existenţă în care au fost inițiate peste 140 de nimfe, printr-un eveniment ce va avea loc sâmbătă, 13 octombrie, începând cu ora 17,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor,  în cadrul cele de-a patra ediţii a evenimentului cultural „Ziua Zânelor”.

Programul evenimentului implică lansarea cărții „Ritual în versuri comentate” , semnat de scriitoarea și inițiatoarea Grupului de Nimfe,  Ancuţa Mărieș, lansare la care va participa și subsecretarul de stat în Ministerul de Externe, Mircea Naidin.

 

„Evenimentul este organizat cu un spectacol de dans și teatru la care poate să participe oricine. […] Biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor, iar prețul unui bilet este de 15 lei. Elementul de noutate față de edițiile precedente se regăsește în Povestea Zânelor care vine ca o surpriză. Ne-am pregătit cu mare entuziasm pentru acest eveniement la care vor fi prezente și elevele care participă în fiecare săptămână la cursurile de dans pe care le organizez la Casa de Cultură a Sindicatelor, fetițe cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani.”, precizează Roxana Câmpean, organizator al evenimentului.

De asemenea, organizatorii invită publicul la un act de caritate pentru a ajuta o familie monoparentală cu copii,  prin donații în urnele ce vor fi așezate în holul clădirii.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

16 Iunie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
16 Iunie 2019
Citeşte mai mult