Miercuri , 8 Noiembrie 2017

Zalăul, gazda Campionatulului Naţional de Oină în sală Junioare II și III

 La acest sfârşit de săptămână, Zalăul va fi gazda Campionatulului Naţional de oină în Sală Junioare II și III.

Campionatul va debuta sâmbătă, la ora 14.00, când va avea loc festivitatea de deschidere a competiţiei, urmând ca jocurile propriu-zise să se desfăşoare sâmbătă, între 14.30 şi ora 19.00. De asemenea, duminică vor continua activităţile, urmând ca întreaga competiţie să se încheie la ora 13.30, când este programată festivitatea de premiere.

Vor participa echipe din județele Arad, Dolj, Cluj - două echipe, Bacău, Constanţa, Argeş, Maramureş.

Sâmbătă dimineaţa va avea loc şi un curs de antrenori în oină organizat de către Federaţia Română de Oină şi destinat profesorilor de specialitate atât din judeţ, cât şi din afara lor.

„Este un eveniment inedit atât pentru Zalău cât şi pentru judeţul Sălaj, prin care sportul național revine la poalele Meseşului printr-o competiţie oficială a Federaţiei Române de Oină. Este un prim pas în dezvoltarea sportului naţional la noi in judeţ, un prim pas care va continua prin proiectul pe care l-am implementat la nivel judeţean din care fac parte şapte şcoli sălăjene, având drept scop implementarea sportului naţional în aceste unităţi şcolare”, precizează prof. Ardelean Cosmin - reprezentant F.R. Oină.

Competiţia este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj Plus şi Policlinica Salvosan Ciobanca, cu sprijinul Primăriei Municipiului Zalău și a Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Dragu.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

19 Noiembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Leu
19 Noiembrie 2018
Citeşte mai mult