Miercuri , 23 Ianuarie 2019

Zălăuanii sunt invitaţi să voteze ce investiţii doresc să fie realizate în oraş

Cetăţenii şi actorii locali din municipiu sunt invitaţi să voteze proiectele pe care doresc să le vadă realizate  la Zalău.  Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice subnaționale a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

Această activitate face parte din campania „Alege prioritățile orașului tăuși își propune identificarea celor mai importante proiecte metropolitane pentru comunitatea locală. Ierarhizarea proiectelor poate fi realizată prin accesarea chestionarului de la linkul următor: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk. Campania se desfăşoară în perioada 18 ianuarie - 22 martie 2019.

 

Avem de ales între tramvai uşor, şosea de centură, autostradă sau parc industrial

 

 

În municipiul Zalău, vorbim de zece proiecte, cu o valoare de peste un  miliard de euro, care aşteaptă să fie ierarhizate.

Apar, pe listă, şoseaua de centură cu o valoare estimată de 43 de milioane de euro, parcul industrial cu o valoare estimată de 10 milioane de euro, dezvoltarea transportului public metropolitan cu o valoare estimată de 40 de milioane de euro, linie de tramvai uşor între Gara Zalău şi Hereclean cu o valoare estimată de 8 milioane de euro, extinderea şi reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău cu o valoare estimată de 12 milioane de euro, autostrada A3, pe sectorul Nădăşelu-Suplacu de Barcău cu o valoare estimată de 701 milioane de euro, reabilitarea DJ 191 C Nuşfalău-Crasna-Zalău-Creaca cu o valoare estimată de 121 milioane de euro, drumul Trans Regio Sălaj Zalău-Satu Mare cu o valoare estimată de 49 milioane de euro, variante ocolitoare pentru Crişeni şi Şimleu Silvaniei cu o valoare estimată de 13 milioane de euro, dezvoltarea infrastructurii rutiere de transport prin noi legături între centura ocolitoare şi zone din municipiu cu o valoare estimată de 16 milioane de euro.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 August 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
20 August 2019
Citeşte mai mult