Joi , 17 Mai 2018

Zălăuanii, nemulțumiți de ritmul execuției lucrărilor pe strada Cloșca

 Părinții care tranzitează zilnic strada Cloșca pentru a-și duce copiii la școală și la grădiniță sunt nemulțumiți de ritmul în care se desfășoară lucrările de modernizare a străzii Cloșca, iar unii dintre ei au reclamat verbal la sediul redacției faptul că în ultimele zile nu s-a lucrat pe această stradă, deși timpul o permitea până marți, 15 mai, când vremea a început să se înrăutățească. Răspunsul Primăriei la solicitarea Sălăjeanul Tv legat de motivul sistării lucrărilor este următorul: „Lucrările au fost sistate din data de 06.03.2018 până în data de 26.03.2018” pentru a se realiza corelarea a două proiecte de investiții pe strada Cloșca.

„De la data reluării lucrărilor, s-au înregistrat întreruperi de execuție doar temporar, în cazul în care vremea a fost nefavorabilă și nu a fost posibil accesul utilajelor în șantier. În prezent este în execuție sectorul cuprins între str. Nicolae Titulescu – str. Crișan (pe o lungime de 300 m), unde s-a realizat o săpătură generală a părții carosabile, a fost așternut un strat de formă din balast, respectiv stratul de fundație din balast. Se lucrează la montarea bordurilor carosabile, după care se va așterne stratul de bază, respectiv straturile din beton asfaltic. În paralel pe același amplasament, se desfășoară, alte trei proiecte: proiectul de „Reglementare LEA 0,4kV PTZ 8113 Traian – str. Cloșca” înlocuirea rețelei de alimentare cu energie electrică și racordarea consumatorilor casnici, executat de către SDEE TRANSILVANIA NORD SA – Sucursala Zalău; proiectul de „Extindere rețea iluminat public – strada Cloșca”, executat de către asocierea SC NEON LIGHTING SRL și SC CITADIN ZALĂU SRL și lucrări pentru introducerea în subteran a tuturor rețelelor de telecomunicații executate de către deținătorii acestora (NEXTGEN, TELEKOM, UPC, RCS&RDS)”, se arată în răspunsul Primăriei Zalău.

Cetățenii care locuiesc pe strada Cloșca, dar și cei care tranzitează această stradă își exprimă speranța că lucrările se vor finaliza în termenul stabilit de Primăria Zalău, respectiv prima jumătate a lunii august 2018.

Comentariile celorlalți

x pe 18.05.2018 la 08:47
eu nu inteleg de ce incepem .toate drumuril si nu terminam nimica ...

rusine organizatorilor

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Scorpion
17 Ianuarie 2019
Citeşte mai mult