Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Duminică , 15 Decembrie , 2019

Weekend de foc pentru pompieri

de Andreea Vilcovschi

 Pompierii sălăjeni au fost solicitați în acest weeekend să intervină pentru a stinge mai multe incendii. Vineri, 13 decembrie, în jurul orei 23, pompierii zălăuani au intervenit la un eveniment rutier pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiu. Autoturismul avariat care a fost implicat în accident, a luat ulterior foc, însă din fericire cele două persoane nu au fost surprinse în interiorul mașinii. A ars motorul autoturismului.

Câteva ore mai târziu, Detașamentul de pompieri Zalău s-a luptat cu flăcările ce au cuprins anexa unei gospodării de pe strada 22 Decembrie 1989, din Zalău. Cauza probabilă de incendiu a fost depozitarea necorespunzătoare a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile. Focul a distrus afumătoarea și alte bunuri din anexa învecinată.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, Garda Nușfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Lazuri. Primele cercetări au stabilit că focul a fost declanșat ca urmare a depozitării jarului nestins în apropierea materialelor combustibile. Au ars anexa, pe circa 50 mp, și o serie de bunuri depozitate în imobil, printre care 2 tone de cereale, materiale lemnos circa 12 metrii cubi, cherestea.