Duminică , 15 Decembrie 2019

Weekend de foc pentru pompieri

 Pompierii sălăjeni au fost solicitați în acest weeekend să intervină pentru a stinge mai multe incendii. Vineri, 13 decembrie, în jurul orei 23, pompierii zălăuani au intervenit la un eveniment rutier pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiu. Autoturismul avariat care a fost implicat în accident, a luat ulterior foc, însă din fericire cele două persoane nu au fost surprinse în interiorul mașinii. A ars motorul autoturismului.

Câteva ore mai târziu, Detașamentul de pompieri Zalău s-a luptat cu flăcările ce au cuprins anexa unei gospodării de pe strada 22 Decembrie 1989, din Zalău. Cauza probabilă de incendiu a fost depozitarea necorespunzătoare a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile. Focul a distrus afumătoarea și alte bunuri din anexa învecinată.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, Garda Nușfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Lazuri. Primele cercetări au stabilit că focul a fost declanșat ca urmare a depozitării jarului nestins în apropierea materialelor combustibile. Au ars anexa, pe circa 50 mp, și o serie de bunuri depozitate în imobil, printre care 2 tone de cereale, materiale lemnos circa 12 metrii cubi, cherestea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

27 Februarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
27 Februarie 2020
Citeşte mai mult