Marţi , 31 Martie 2020

Vrei să-ți cumperi o geantă nouă? Iată ce modele NU trebuie să ratezi!

( tehnci@salajeanul.ro )

Geanta pentru orice doamnă și domnișoară reprezintă un plus de rafinament la fiecare ținută. Fiind un accesoriu specific sexului frumos, aspectul pe care îl oferă unui outfit este unul special. Mai mult decât atât, în garderoba oricărei femei trebuie să existe minimum una.

 

    În cazul în care vrei să alegi un nou model de poșetă, pe care să îl  adaugi la accesoriile tale preferate de completat ținute reușite, trebuie să ții cont de câteva aspecte esențiale. Culoarea, materialul, dar și modelul sunt foarte importante și este nevoie să le alegi astfel încât să se potrivească cu hainele pe care obișnuiești să le porți. Așadar, acest articol îți va arăta câteva modele de genți pe care orice doamnă și domnișoară trebuie să le aibă acasă. 

 

    Iată ce modele de genți NU trebuie să-ți lipsească!

 

  1. Geanta neagră simplă

 

Acest tip este unul dintre clasicele pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderoba personală. Fiind neagră, poate fi asortată cu ușurință la numeroase ținute, chiar și la cele ușor sport. Pentru a te asigura că va avea o durată cât mai lungă de viață, poți alege o geantă din piele naturală, care va avea o rezistență mai mare în timp. 

 

  1. Geanta sport de tip rucsac

 

Potrivită pentru ținutele sport este, cu siguranță, geanta de tip rucsac pe care o poți pune cu ușurință în spate. În funcție de felul în care alegi să te îmbraci, poți opta pentru nuanțele potrivite. Gândește-te ce culori porți cel mai adesea și alege un model care să se potrivească la mai multe outfituri. Dacă vrei să fii mereu în pas cu moda, poți opta chiar și pentru culoarea anului 2020, pentru a te asigura că nu dai greș.  

 

  1. Geanta de tip poștaș

 

Acest tip de poșeta este adecvat pentru momentele în care pleci de acasă, dar totuși nu ai atât de multe de luat cu tine. Este potrivită pentru depozitarea telefonului, portofelului și a altor lucruri mici pe care trebuie să le ai la îndemână. 

 

  1. Clutch elegant

 

Potrivit pentru evenimente este, desigur, clutch-ul. Culoarea, modelul și textura trebuie alese astfel încât să se potrivească perfect cu restul ținutei tale. Acesta poate reprezenta accesoriul esențial atunci când este vorba despre outfituri elegante, potrivite pentru evenimente importante. 

 

  1. Genta mare în culori neutre 

 

Pentru perioadele în care ai diverse activități de făcut într-o singură zi și ai nevoie de mai multe lucruri la tine, trebuie să ai o geantă mare de tip shopper. Fiind spațioasă, îți permite să adaugi numeroase obiecte în ea. Pentru a te asigura că se potrivește cu orice ținută, poți alege o culoare neutră. Dacă îți dorești un astfel de model în garderoba ta, îl poți cumpăra acum pe cel care ți se potrivește.

 

    Acestea fiind spuse, ține cont de cele prezentate în acest articol și întregește-ți colecția personală cu poșete care îți lipsesc!

 

Tu ce tip de geantă porți cel mai des?


 

Sursa foto: Shutterstock.com

Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei