Duminică , 13 Mai 2018

„Viva la Musica”, supliment al revistei Caiete Silvane

 A apărut suplimentul revistei Caiete Silvane dedicat celei de-a XX-a ediții a Concursului Național „Viva la Musica”. Suplimentul, distribuit gratuit participanților la concursul amintit, a fost coordonat de profesorii Titus Câmpean și Ioan Chezan și a apărut cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

A XX-a ediție a Concursului Național „Viva la Musica” a avut loc Zalău vineri, 11 mai 2018, în organizarea Liceului de Artă „Ioan Sima” Zalău, cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, Primăriei Municipiului Zalău, Casei Municipale de Cultură și Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.


Din suplimentul „Viva la Musica”

 

„Profesionalismul, corectitudinea, transparenţa, căldura, colegiali­tatea sunt atribute ale organizatorilor care au făcut ca acest concurs să crească an de an în calitate şi să fie apreciat şi dorit de un număr din ce în ce mai mare de concurenţi. Odată cu trecerea timpului se întâmplă un fenomen greu de ex­plicat. Deşi concursul creşte în calitate, apar o serie de piedici de fac­tură birocratică ce fac tot mai greoaie organizarea lui. Considerăm că un asemenea eveniment este de o mare importanţă pentru progresul învăţământului artistic. Este inimaginabil efortul pe care-l fac elevii, ca­drele didactice şi părinţii pentru pregătirea şi participarea la asemenea manifestări”, a spus prof. dr. Ioan Chezan.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Peşti
17 Ianuarie 2019
Citeşte mai mult