Marţi , 11 Februarie 2020

"Valentine's day sau fața întoarsă a iubirii?"

Aproximativ 200 de jibouani și nu numai au participat sâmbăta trecută la conferința "Valentine's day sau fața întoarsă a iubirii?", susținută de către preotul Stelian Tofană, profesor la facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

În cadrul evenimentului a avut loc și un eveniment artistic susținut de către Emima Merca, elevă în clasa a XI-a la Liceul "Ion Agârbiceanu" din Jibou și Alexandru Szocs, elev în clasa a XII-a la Colegiul de Muzică "Sigismund Toduță" Cluj-Napoca.

Conferința a fost organizată de către Liga Tinerilor din Jibou, o asociație în care tinerii jibouani își pun împreună visurile și avântul tinereții în scopul de a face ceva care contează în societate, cu sprijinul Casei de Cultură, a Episcopiei Sălaj și a Primăriei Jibou. "Suntem recunoscători pentru faptul că am petrecut o seară în preajma unor oameni absolut minunați! Am avut multe de învățat și suntem nerăbdători să punem în practică! A fost o seară deosebită!", au declarat organizatorii.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

02 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
02 Aprilie 2020
Citeşte mai mult