Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Marţi , 11 Februarie , 2020

"Valentine's day sau fața întoarsă a iubirii?"

de Andreea Vilcovschi

Aproximativ 200 de jibouani și nu numai au participat sâmbăta trecută la conferința "Valentine's day sau fața întoarsă a iubirii?", susținută de către preotul Stelian Tofană, profesor la facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

În cadrul evenimentului a avut loc și un eveniment artistic susținut de către Emima Merca, elevă în clasa a XI-a la Liceul "Ion Agârbiceanu" din Jibou și Alexandru Szocs, elev în clasa a XII-a la Colegiul de Muzică "Sigismund Toduță" Cluj-Napoca.

Conferința a fost organizată de către Liga Tinerilor din Jibou, o asociație în care tinerii jibouani își pun împreună visurile și avântul tinereții în scopul de a face ceva care contează în societate, cu sprijinul Casei de Cultură, a Episcopiei Sălaj și a Primăriei Jibou. "Suntem recunoscători pentru faptul că am petrecut o seară în preajma unor oameni absolut minunați! Am avut multe de învățat și suntem nerăbdători să punem în practică! A fost o seară deosebită!", au declarat organizatorii.