Luni , 28 Noiembrie 2016

UNPR există şi nu e PMP

 Preşedintele interimar al UNPR Sălaj, Radu Ciordaş, spune că, în următoarea perioadă, celor aleşi pe lista UNPR şi care au plecat în PMP le va fi retras sprijinul politic.

Radu Ciordaş a fost desemnat preşedinte interimar al UNPR Sălaj pe o perioadă de trei luni, timp în care trebuie să organizeze alegerile interne în filiala sălăjeană. 

„De la 1 noiembrie, în urma Conferinţei Naţionale a UNPR care a avut loc la Bucureşti, am fost nominalizat preşedinte interimar pe o perioadă de trei luni, când va trebui să organizăm o conferinţă pentru alegerea noii conduceri. Ne vom aduna după sărbătorile de iarnă, când toată lumea va fi liniştită, tihnită, să gândim la rece, nu la cald”, a declarat Radu Ciordaş pentru redactorul Sălăjeanul.

În CJ au intrat consilieri UNPR, nu PMP

În ceea ce priveşte situaţia membrilor UNPR care au trecut la PMP, Radu Ciodaş spune că acestora li se va retrage sprijinul politic.

„Vom lua unele măsuri care se impun, măsuri foarte necesare pentru noi ca partid, în teritoriu avem consilieri UNPR care au trecut pe listele altor partide, le vom retrage sprijinul politic pentru că ei nu mai fac parte din UNPR. Atâta timp cât nu mai fac parte din UNPR, nici nu mai pot să ne reprezinte, având în vedere că în Consiliul Judeţean au intrat doi consilieri UNPR, nu PMP. Şi nu numai, sunt şi pe listele de deputaţi şi senatori consilieri foşti UNPR care acum sunt PMP. Sigur, se emit tot felul de ipoteze, unii care spun că sunt şi PMP, şi UNPR. Ţin să le reamintesc tuturor membrilor UNPR că partidul nostru există, este înscris în registrul partidelor politice, nu s-a realizat fuziunea pentru că nu există o hotărâre definitivă şi irevocabilă judecătorească, în consecinţă noi funcţionăm ca partid politic. Cei care au plecat la alte partide, este problema lor, le dorim succes în campania lor electorală. Noi ne urmăm drumul, ne pregătim pentru alegerile locale şi să creştem ca partid, pentru că aici sunt foarte mulţi oameni serioşi care vor să contribuie la progresul României”, a precizat Radu Ciordaş.

Reorganizarea UNPR Sălaj va avea loc după sărbătorile de iarnă.  

Comentariile celorlalți

Abrudanu pe 29.11.2016 la 22:28
Cu abrudanu faci treaba bunaaaa.Vai si amar hotii hotilor si ciorditorii ciorditorilor.nu vedeti ca doar ana bomboana va baga in seama.rau de voi dar mai rau de biata ana.ce se aseamana se aduna.daca ii promiteti la ana un post bugetat scrie pana va plictiti voi de citit.scrie ana cu jeleuri colorate ...prietenii stiu nu ana?

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei