Vineri , 10 August 2018

Un tânăr de 21 de ani din Sâg a furat de la o familie din Belgia bijuterii şi suma de 8.000 de euro

 Un tânăr din Sâg a dat lovitura în Belgia. A sustras  dintr-o locuinţă bijuterii şi suma de 8.000 de euro. El a fost dat în urmărire internaţională şi azi a fost depistat de poliţişti pe raza judeţului Sălaj. Urmează să fie demarată procedura de predare a tânărului către autoritățile din Belgia.

Cei care l-au depistat pe tânărul urmărit internațional de autoritățile din Belgia, pentru comiterea infracţiunii de furt au fost Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

La data de 9 august, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale-Compartimentul Urmăriri au depistat, pe raza municipiului Zalău, un tânăr de 21 de ani, din comuna Sîg, pe numele căruia autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.  În fapt, în noaptea de 2 spre 3 octombie 2017, tânărul a pătruns într-o locuinţă din  Belgia de unde a sustras bijuterii şi suma de 8.000 de Euro”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Sălaj.

Tânărul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmând a fi demarată procedura predării către autoritățile din Belgia.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei