Vineri , 14 Septembrie 2018

Un sălăjean căutat de autorităţile italiene, depistat la vama Nădlac

 Un sălăjean care era căutat de autorităţile italiene a fost găsit la trecrea frontierei de la Nădlac.Poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile italiene, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat şi au predat autorităţilor competente un sălăjean care era căutat de autorităţile italiene pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

În data de 11 septembrie, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Sălaj.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile italiene, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Sălăjeanul a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

23 Iulie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop