Joi , 26 Octombrie 2017

Un bărbat din Zalău şi-a dat foc în Primărie

 Un bărbat din Zalău a recurs la un gest extrem joi: şi-a dat foc în holul Primăriei.

Este vorba despre un cetățean de etnie romă, Varga Florin, care este beneficiarul unei locuințe sociale în blocul C3 și care dorește schimbarea acestei locuințe.

Pentru că municipalitatea nu a acceptat solicitarea sa, bărbatul şi-a dat foc în incinta  Primăriei. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, astăzi, la ora 13,03, prin apelul de urgenţă la 112, Poliţia a fost anunţată că un bărbat s-a autoincendiat în sediul Primăriei.  Imediat la faţa locului a ajuns şi un echipaj al Ambulanţei care a preluat victima. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sălaj, bărbatul de 31 de ani a fost preluat şi dus la Urgenţă cu arsuri pe 15-20 la sută din corp. Focul i-a afectat partea dreaptă a feţei, parţial mâna dreaptă, abdomenul şi toracele anterior, provocându-i arsuri de gradul II, III şi chiar IV pe porţiuni mici.

 

În măsura în care Primăria municipiului Zalău va dispune de spații locative care să ofere condiții de locuit mai bune, pe baza criteriilor stabilite și în funcție de punctajul obținut pe baza acestor criterii, îi va fi repartizat un alt spațiu locativ. Regretăm nefericitul incident, însă suntem obligați să respectăm cadrul legal privind acordarea locuințelor sociale și de serviciu”, spune  Primăria municipiului Zalău.

 

Comentariile celorlalți

Pitutopi@gmail.com pe 29.05.2018 la 08:43
Hai ca nu se face nimikkkk in romania,ce sa mai spun de zalau,in urma cu 1-2 ani am fost pe la primarie cu niste acte.m-au purtat de colo,colo cca. 3-4 ore iar dupa aceea m-i s-a spus ca nu se poate face nimik,trebuie sa platesc din nou cca. 80 mil.!(ptr.o autotrizatie care in U.S.A.se rezolva cu notarul in ,1-2 ore si o trimite si acasa.am cumparat casa in OREGON si am asteptat hartiile acasa,fara sa i-mi pierd vremea)
DAVID pe 27.10.2017 la 15:34
Adolf , ca-i tigan , ca-i roman, fiecare are un suflet, si o inima, ti-ar parea bine , ca cu tigan sa moara ? I-a pune la suflet dumnezeu te vede ce ai zis.
Adolf pe 27.10.2017 la 08:18
Nu un barbat si-a dat focci un tigan! Pentru o informare corecta!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

15 Octombrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
15 Octombrie 2018
Citeşte mai mult