Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Joi , 12 Iulie , 2018

Un bărbat din Treznea a găsit o borsetă cu bani pe stradă. Fără să stea pe gânduri, a predat-o poliţiei

de Cristina POP

Un bărbat din municipiul Zalău, în timp ce se afla pe strada Gheorghe Doja, şi-a pierdut borseta în care avea bani şi acte Din fericire, la scurt timp, pe acolo a trecut un bărbat din Treznea care nu a stat nicio clipă pe gânduri. A luat borseta şi a predat-o poliţiştilor.

“La sediul Poliţiei Municipiului Zalău s-a prezentat, miercuri, 11 iulie, un bărbat, din comuna Treznea, care a predat poliţiştilor o borsetă, în care se aflau documente şi suma de 590 de lei. Acesta a spus poliţiştilor că a găsit borseta pe strada Gheorghe Doja, din municipiu, în faţa unui magazin”, precizează Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj

Pe baza documentelor din borsetă, poliţiştii au stabilit imediat faptul că bunurile aparţineau unui bărbat din Zalău şi s-au deplasat la domiciliul acestuia, pentru a-i înmâna documentele şi banii.

De remarcat şi apreciat este atitudinea bărbatului din Treznea, care a avut ca rezultat recuperarea în scurt timp, de către proprietar, a bunurilor pierdute. Poliţiştii i-au transmis mulţumiri pentru gestul său şi pentru spiritul civic, de care a dat dovadă.