Luni , 16 Aprilie 2018

Un bărbat de 61 de ani a fost tâlhărit pentru suma de 200 de lei

 Un bărbat de 61 de ani, în timp ce se afla la ieșire din localitatea Borza, pe malul Văii Agrijului, a fost atacat de un tânăr de 19 ani.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Hida au fost sesizați sâmbătă, 14 aprilie a.c., la ora 14.25, de un bărbat de 61 de ani, din comuna Creaca, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie în timp ce se afla la ieșire din localitatea Borza, pe malul Văii Agrijului.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că un adolescent de 19 ani, din comuna Creaca, în timp ce se deplasa prin locul menționat i-a cerut bărbatului banii pe care îi avea asupra lui, iar din cauză că acesta a refuzat, tânărul l-a lovit pe bărbat cu biciul peste picioare și spate, după care l-a trântit la pământ, iar din borsetă i-a sustras suma de 200 de lei. După comiterea faptei, tânărul s-a urcat într-o căruță în care se mai aflau trei persoane și a plecat. A fost însă prins în scurt timp de polițiști, la ieșire din localitatea Prodănești, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, 14 aprilie, în baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută și depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj. Duminică, 15 aprilie, a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Jibou cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei