Joi , 25 Ianuarie 2018

Ultimul „foarte bine” pentru Stelian Potroviţă

 În şedinţa de Consiliu Local de ieri, consilierii municipali au trebuit să evalueze performanţele secretarului Stelian Potroviţă şi să acorde un calificativ acestuia pentru activitatea desfăşurată pe parcursul anului 2017.

Consilierul local Gheorghe Taloş a propus ca pentru activitatea depusă în anul 2017 secretarul Stelian Potroviţă să primească calificativul „foarte bine”.

„Consider că domnul secretar Stelian Potroviţă pentru activitatea desfăşurată pe parcursul anului 2017 şi nu numai, merită calificativul de „foarte bine” pentru tot aportul adus de-a lungul timpului la buna desfăşurare a activităţii Primăriei municipiului Zalău”, a propus consilierul local Gheorghe Taloş.

Toţi consilierii locali au fost de acord cu această propunere şi au votat pentru acordarea calificatului „foarte bine” secretarului Stelian Potroviţă pentru anul 2017. Acesta a ţinut să le mulţumească consilierilor, cu atât mai mult cu cât este ultimul calificativ pe care îl obţine, el urmând ca din vara acestui an să se pensioneze.

„Vă mulţumesc pentru apreciere şi, fiind ultimul calificativ pe care îl primesc de la Consiliul Local, având în vedere că la mijlocul anului mă pensionez, vă mulţumesc încă o dată. Sper ca şi până la încheierea activităţii să avem o colaborare la fel de bună”, a precizat secretarul Stelian Potroviţă.

Stelian Potroviţă activează la Primăria municipiului Zalău din 10 august 1992, atunci când s-a angajat pe funcţia de secretar, obținută în urma unui concurs organizat de instituţie. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei