Vineri , 3 Noiembrie 2017

Trimis în judecată după ce a transportat opt migranţi din Zalău în Satu Mare

 Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Punchka Victor, cercetat în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți. Procurorii au stabilit că acesta a transportat un număr de opt migranţi din Zalău până în judeţul Satu Mare.

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reținut următoarea situație de fapt: Inculpatul Punchka Victor, în data de 10.10.2017, în baza unei înțelegeri cu persoane neidentificate, a preluat și transportat, cu autoturismul marca Volkswagen Turan, cu nr. de înmatriculare germane OL 256 X, din loc. Zalău, jud. Sălaj până în loc. Foieni, jud. Satu Mare, un număr de 8 persoane, 4 majori și 4 minori, cetățeni irakieni cu statut de azilat în România, în vederea trecerii frauduloase a frontierei de stat de către aceștia din urmă.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluționare, la Tribunalul Satu Mare.

Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță, spre judecare, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Săgetător
26 Septembrie 2018
Citeşte mai mult