Vineri , 3 Noiembrie 2017

Trei minori, "specialişti" în furt de acumulatori

 Polițiștii sălăjeni au identificat miercuri patru tineri, printre care trei minori, ca persoane bănuite comiterea mai multor furturi de acumulatori. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

La data de 1 noiembrie a.c., polițiștii Secțiilor 6 și 7 de Poliție Rurală, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Halmășd, au identificat și prins patru persoane cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, bănuite de comiterea mai multor furturi de acumulatori.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că în noaptea de marți spre miercuri (31 octombrie/1 noiembrie), cei patru s-au deplasat cu un autoturism în comuna Valcău de Jos de unde au sustras un acumulator de pe un utilaj agricol, după care au plecat în comuna Crasna și au sustras alți șase acumulatori tot de pe utilaje agricole și o trusă de chei. După consumarea actului infracțional și-au continuat drumul până în comuna Halmășd, unde intenționau să sustragă un acumulator de pe un excavator, dar au fost văzuți de un bărbat din localitate și au fugit.

În dimineața zilei de 1 noiembrie, personele bănuite de comiterea faptelor au comercializat bunurile la un centru de deșeuri din județul Sălaj cu suma de 887 lei.

Polițiștii i-au prins în scurt timp, iar suma obținută a fost găsită asupra lor. Banii vor fi predați centrului de deșeuri, iar bunurile urmează a fi restituite părților vătămate.

În continuarea cercetărilor, oamneii legii au stabilit că autoturismul a fost condus de adolescentul de 18 ani, care nu poseda permis de conducere.

Polițiștii continuă cercetările pentru furt calificat, tentativă la infracțiunea de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Septembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
26 Septembrie 2018
Citeşte mai mult