Luni , 18 Februarie 2013

Trei incendii în weekend

( cristinapuie@salajeanul.ro )

Pompierii sălăjeni au fost solicitaţi să intervină în acest weekend pentru stingerea a trei incendii. Două dintre acestea au avut ca şi cauză coşurile de fum, în timp ce al treilea s-a înregistrat la un autoturism.

Astfel, sâmbătă dimineaţa, pompierii din cadrul lnspectoratului pentru ,,Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Aghireş. Contactat telefonic, lt. Lucian Jacodi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj, a declarat căc cel mai probabilc incendiul a izbucnit din cauza coşului de fum neizolat corespunzător faţă de materiale combustibile. Din păcate, focul a distrus circa zece metri pătraţi din acoperişul anexei gospodăreşti, precum şi cinci metri cubi de lemne.
Incendiu pe strada Pădurii
De asemenea, sâmbătă noaptea, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie de pe strada Pădurii din municipiul Zalău. Din fericire, incendiul a fost lichidat la timp, fără a produce pagube proprietarilor.
Autoturism distrus într-un incendiu
Nici noaptea de sâmbătă spre duminică nu a fost una liniştită pentru pompieri, aceştia fiind solicitaţi, în jurul orei 2,49, pe strada Horea din oraşul Şimleu Silvaniei, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism marca Opel Vectra. Din păcate focul a distrus autoturismul
în întregime.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

16 Decembrie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei