Luni , 17 Iulie 2017

Trei aspiranţi la funcţiile de directori au fost respinşi după prima probă de concurs

Cei 36 de profesori care doresc să devină directori sau directori adjuncţi la şcolile din judeţ au avut ieri de trecut proba scrisă din cadrul concursului organizat de Ministerul Educaţiei pentru ocuparea acestor funcţii.

Concursul a avut loc luni, 17 iulie, începând cu ora 9.00, la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian”. La concurs au participat 36 de profesori: 29 pentru funcţia de director, iar şapte pentru cea de director adjunct. Dintre aceştia, trei nu au trecut de proba scrisă, nereuşind să întrunească un puntaj de minimum 35 de puncte. Este vorba despre Nicoleta Sabo, care a candidat la funcţia de director la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Măerişte, Dorin Trif, candidat la aceeaşi funcţie la Şcoala Gimnazială „Traian Creţu” Năpradea şi Emilia Cadar, care a concurat pentru conducerea Liceului Tehnologic „Cserey Goga” Crasna.

Cel mai mare punctaj obţinut a fost 46,25 şi a fost obţinut de trei candidaţi: Delia Petran de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Dobrin, Victor Criste de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Plopiş şi Vasile Hatos de la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Munteanu” Poiana Blenchii.

Din 19 până în 31 iulie au loc probele de evaluare a curriculum-ului vitae și interviul.

 

Cel târziu în data de 2 august va avea loc afişarea rezultatelor finale ale concursului şi până în 4 august se va desfăşura validarea rezultatelor finale în consiliul de administraţie al Inspectoratului şcolar şi transmiterea acestora către MEN.

Comentariile celorlalți

gabi pe 24.07.2017 la 15:46
felicitarin ptr victor criste
abc pe 17.07.2017 la 16:00
De ce nu ati publicat si numele elevilor, care au fost respinsi la Bac ( la CNS , ca erau doar 4 ), sau probabil deja lucrati in alta parte, nu ? Inca nu s-au afisat rezultatele in urma contestatiilor, poate se schimba ceva , in bine, nu in rau. ( Ca si la Bac la CNS ) !

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Iunie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop