Miercuri , 10 Mai 2017

Tratamente pentru animale la preţ redus

Fermierii sălăjeni pot beneficia de reduceri semnificative la cumpărarea produselor de deparazitare la o unitate farmaceutică din Zalău pe baza cardului de membru al Asociaţiei Ovis Sălaj.

Primăvara este perioada propice pentru deparazitarea internă şi externă a animalelor. Pentru a veni în sprijinul fermierilor, Asociaţia Ovis Sălaj, în colaborare cu farmacia veterinară SC Prod Ved Com SRL,  situată pe strada Crasnei din Zalău, oferă membrilor Asociaţiei reduceri semnificative la produsele de deparazitare internă şi externă a animalelor din gospodării, explică preşedintele Asociaţiei Ovis Sălaj, inginerul Nicolae Ţap.

Precizăm că deparazitarea internă şi externă a animalelor din gospodării, a mamiferelor şi a păsărilor este o acţiune care se impune pentru sănătatea animalelor şi a omului, precum şi pentru protecţia mediului înconjurător. Concomitent cu deparazitarea animalelor, pentru a se evita reinfestarea acestora, trebuie să se facă şi deparazitarea adăposturilor şi a ustensilelor folosite în gospodării sau ferme.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei