Marţi , 16 Mai 2017

Tratamente pentru animale fără adaos comercial

Cardul de membru eliberat de Asociaţia Ovis Sălaj este documentul prin intermediul căruia fermierii sălăjeni pot beneficia de tratamente veterinare de antiparazitare la preţ redus.

Luna mai este perioada propice pentru efectuarea tratamentelor de deparazitare. Pentru a veni în sprijinul fermierilor care sunt membri ai asociaţiei, Asociaţia Ovis Sălaj a semnat un parteneriat cu o farmacie veterinară din Zalău. În consecinţă, unitatea farmaceutică acordă reduceri semnificative de preţuri membrilor Asociaţiei Ovios Sălaj. Reducerile se acordă pe bază de card de membru, evidenţiază preşedintele Asociaţiei Ovis Sălaj, inginerul Nicolae Ţap. Cardul de membru poate fi obţinut de toate persoanele înregistrate la Asociaţia Ovis Sălaj care şi-au plătit cotizaţia, prin prezentarea la sediul asociaţiei.

În plus, Nicolae Ţap transmite asigurări fermierilor că produsele comercializate de unitatea farmaceutică pentru deparazitarea ovinelor sunt eficiente. Potrivit zootehniştilor, prin deparazitarea animalelor se evită atât pierderile economice, cât și riscul îmbolnăvirii omului din cauza paraziților care se pot transmite de la animale la om. De reţinut că este obligatorie atât deparazitarea oilor, cât şi a câinilor, , având în vedere rolul acestora ca gazdă pentru unii paraziți.

 

Salajeanul TV

Meteo

28 Mai 2017
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

26 Mai 2017
EUR EUR
4.5573 lei
USD USD
4.0641 lei
CHF CHF
4.1860 lei

Horoscop

Fecioara
28 Mai 2017
E veselie multa in jurul tau si nu vrei sa te gandesti la nimic trist astazi. Prietenii sunt pe primul loc,…
Citeşte mai mult